Skip links

Запази час

РЕВОЛЮЦИЯ В БОРБAТА С ЦЕЛУЛИТА, ДВОЙНАТА
БРАДИЧКА И ОТПУСНАТАТА КОЖА

РЕВОЛЮЦИЯ В БОРБAТА С ЦЕЛУЛИТА, ДВОЙНАТА БРАДИЧКА И ОТПУСНАТАТА КОЖА

По един абсолютно безопасен и приятен начин Venus Legacy:

✅ редуцира целулитните депа

✅ неинвазивно оформя тялото

✅ видимо намалява обиколките в третираните зони

✅ стимулира производството на колаген и еластин в кожата

✅ стяга и изглажда кожата

 

Kaкво представлява терапията?

Най-важното, което повечето хора не знаят е, че мастните клетки в човешкото тяло са константен брой през целия живот на организма ни. Те не се увеличават, а просто се раздуват. Увеличават обема си. Именно този увеличен обем на мастните клетки прави целулита. И ето как Venus Legacy се бори с това.

Съчетанието на три типа енергии налага нов стандарт в естетичната медицина. Те са:

1. Мултиполярна радиочестота

Технологията на пулсиращите магнитни полета, която се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

2. Пулсиращи магнитни полета

Мултиполярна радиочестота, която загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин. Тя помага за свиваинето на фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярна радиочестота се увеличава FGF-2 протеин, който стимулира мембраната на клетката да стане по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват от мастните клетки през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в линфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят от организма. Затова много често след процедура се появява нуждата от ходене до тоалетната. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.

3. VariPulseTM технология

Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, което води до дрениране и стимулиране на кръвообращението.Така освен, че обемът на мастните клетки е намален, те се наместват правилно и тази неравност по кожата, която се наблюдава в следвствие на целулита, изчезва.

Колко е важен навикът?

Клетките в организма се обновяват на всеки 21-28 дни в зависимост от метаболизма на организма. Затова ако в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, те ще бъдат запомнени от нашите клетки и ще бъдат изпълнявани от тях и след това. Именно затова производителите на Venus Legacy препоръчват да се направят 3 ударни процедури в рамките на 3 седмици. Така мастните клетки в тялото ни свикват да бъдат дренирани, свивани, а мастните киселини от тях – източвани. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките. Така организмът ни добива нов навик да се самоподдържа в добра форма, с наша помощ, разбира се.

Често задавани въпроси

Технологията на Venus Concept – Venus Legacy, направи революция в естетичната медицинска индустрия с неинванзивна технология за целулит и контур на тялото, стягане на кожата на лицето и шията.

Могат  да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, ръце. лице, шия, деколте. В зависимост от конкретните нужди на клиента, може да бъде създадена индивидуална програма, чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.

Процедурите с Venus Legacy са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщане в добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори и в най-трудните за стягане зони.

Защото апаратът загрява в дълбочина и по време на цялата процедура поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, къде се произвежда колагена и еластина.

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца! За да се завържи ефектът, тялото трябва да се поддържа с много движение, пиене на поне 2-2.5 литра чиста вода на ден, както и балансирано хранене. Трябва да се избягват мазни храни, пържени храни, да се хапват повече зелечуци и плодове, без банани.

Повечето пациенти виждат резултат след третата процедура, а някои и по-рано.

За лице са препоръчителни от 6 до 8 процедури веднъж седмично. За тяло от 8 до 10 -веднъж или два пъти седмично.

ДА, радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безо- пасна и ефективна.

Третирането на една зона отнема по-малко от 30 мин., след което можете да се върнете отново към обичайните си занимания. Няма странични ефекти и възстановителен период.