Skip links

Apollo

Запази час

Apollo

Радиочестотата /РЧ/ е използвана в медицината повече от тридесет години. В контекста на медицинските и естетични процедури РЧ означава преминаване на електрически поток през кожата чрез специални електроди. РЧ поток се получава вследствие на частици със заряд, които се движат в затворен кръг, енергията среща съпротивлението на тъканта, в резултата на което се получава топлина. Така във всеки кожен слой се получава загряване и по-специално на колагеновите влакна и свързващата тъкан последвани от процеси водещи до:

Редуциране на мастни натрупвания и скулптуриране на тялото.

✅ Редуциране на целулита;

✅ Редуциране на локалните мастни натрупвания;

✅ Намаляване на обиколките;

✅ Третиране на стрии.

TriPollar TM едновременно нагрява мастните клетки в дълбоките и повърхностни адипозни слоеве.

Мастните клетки притежават 3 пъти по-високо електрическо съпротивление от останалите клетки на кожата поради това се загряват по-бързо и до по-висока степен.

Загряването повишава метаболизма на мастите и секрецията на мастни киселини (течни масти) в между клетъчното пространство и в кръвоносната и лимфатична система.

Когато се прилага енергията TriPollar по-голямото съпротивление на мазнината води до по-бърз и по-голям загряващ ефект в мастния слой в сравнение с дермалния слой на кожата. Селективното загряване на мастните клетки води до повишаване на метаболизма и намаляването им чрез освобождаване на течни масти /мастни киселини/ в околното извънклетъчно пространство, които се отделят чрез лимфо и венозното кръвообръщение. Като резултат на всичко това, процедурите с TriPollar за мастни натрупвания и скулптуриране на тялото имат ефект, намаляване на мастните клетки, редуциране на целулита, възобновяване на колагена и стягане на кожата.

Съединителната тъкан на дермата и хиподермата съдържа фибробласти-клетки, които поддържат структурата на кожата, чрез постоянно производство на нов колаген и други структурни протеини. Броят на фибробластите намалява с годините, метаболизмът им също намалява. Чрез TriPollar енергията тези структури се загряват, кожата се стяга, съществуващите колагенови фибри се свързват, прегрупират и доближават до вида на млада кожна структура. Загряването повишава метаболизма им и те започват ускорено да произвеждат нови молекули колаген.

 

Процедурата е приятна, безболезнена, чувства се леко затопляне на кожата, през времето на провеждане на процедурата се следи повишаването на температурата.

Броят процедури е 6-8, интервалът между тях е седмица, а поддържащите се провеждат на всеки 5-8 седмици.

 

Системата Apollo TriPollar оправдава името си заради незабавните блестящи резултати, свързани със скулптуриране на тялото и лифтинг на кожата.