Skip links

Apollo

Запази час

Apollo

Радиочестотата /РЧ/ е използвана в медицината повече от тридесет години. В контекста на медицинските и естетични процедури РЧ означава преминаване на електрически поток през кожата чрез специални електроди. РЧ поток се получава вследствие на частици със заряд, които се движат в затворен кръг, енергията среща съпротивлението на тъканта, в резултата на което се получава топлина. Така във всеки кожен слой се получава загряване и по-специално на колагеновите влакна и свързващата тъкан последвани от процеси водещи до:

✅ Стягане на кожата и подмладяване;

 

Apollo TriPollar комбинира най-доброто в света на медицинските технологии от този клас.

С Apollo TriPollar можем да предложим на нашитe клиенти най-модерни процедури:

✅ Стягане на кожата;

✅ Оформяне контура на лицето;

✅ Редуциране на фините линии и бръчки;

Предимствата на Apollo TriPollar:

✅ TriPollar РЧ поток е ограничен само в зоната на процедурата/монополарния тече през цялото тяло,
а биполарния оказва ефект само в повърхностните слоеве на кожата/.

✅ TriPollar загрява едновременно повърхностния дермален и дълбокия хиподермален слой,
като така се въздейства в дълбочина на проблема.

✅ Не е необходимо охлаждане на кожата поради силната концентрация на енергия и използването
на глицерин.

✅ По-малко на брой процедури в сравнение с други подобни технологии.

✅ TriPollar РЧ поток е фокусиран и това води до незабавни резултати и безболезнена процедура.
Мастните клетки се увеличават и притискат дермиса и епидермиса към фиброзната съединителна тъкан, като по този начин създават състояние на целулит и вид на портокалова кожа.

TriPollar TM едновременно нагрява мастните клетки в дълбоките и повърхностни адипозни слоеве.

Мастните клетки притежават 3 пъти по-високо електрическо съпротивление от останалите клетки на кожата поради това се загряват по-бързо и до по-висока степен.

Загряването повишава метаболизма на мастите и секрецията на мастни киселини (течни масти) в между клетъчното пространство и в кръвоносната и лимфатична система.

Когато се прилага енергията TriPollar по-голямото съпротивление на мазнината води до по-бърз и по-голям загряващ ефект в мастния слой в сравнение с дермалния слой на кожата. Селективното загряване на мастните клетки води до повишаване на метаболизма и намаляването им чрез освобождаване на течни масти /мастни киселини/ в околното извънклетъчно пространство, които се отделят чрез лимфо и венозното кръвообръщение. Като резултат на всичко това, процедурите с TriPollar за мастни натрупвания и скулптуриране на тялото имат ефект, намаляване на мастните клетки, редуциране на целулита, възобновяване на колагена и стягане на кожата.

Съединителната тъкан на дермата и хиподермата съдържа фибробласти-клетки, които поддържат структурата на кожата, чрез постоянно производство на нов колаген и други структурни протеини. Броят на фибробластите намалява с годините, метаболизмът им също намалява. Чрез TriPollar енергията тези структури се загряват, кожата се стяга, съществуващите колагенови фибри се свързват, прегрупират и доближават до вида на млада кожна структура. Загряването повишава метаболизма им и те започват ускорено да произвеждат нови молекули колаген.

 

Процедурата е приятна, безболезнена, чувства се леко затопляне на кожата, през времето на провеждане на процедурата се следи повишаването на температурата.

Броят процедури е 6-8, интервалът между тях е седмица, а поддържащите се провеждат на всеки 5-8 седмици.

 

Системата Apollo TriPollar оправдава името си заради незабавните блестящи резултати, свързани със скулптуриране на тялото и лифтинг на кожата.