Skip links

LPG

Запази час

LPG

Единствената световно призната механична техника, третираща локализирани мастни натрупвания и целулит, устойчиви на спорт и диети.

 

Моторизираните валяци на работната глава са уникална технология запазена марка на LPG. При LPG cellu m6 endermolab те са по-дълги и по-раздалечени, което позволява захващането на по-голяма кожна гънка и работа в дълбочина. Направени са тестове след 12 процедури които показват, че при новият апарат LPG cellu m6 има 50% по-бързо разграждане на мазнините, 240% по-голямо производство на колаген, 130% по-голямо производство на еластин.

Уредът разбива мастните натрупвания, стимулира лимфната и кръвната циркулация. Подобрява метаболизма. Отводнява. Възстановява съединителната тъкан. Кожата става по-гладка. Изчезва неприятния портокалов ефект. Новите функции на LPG cellu M6 endermolab са lipomassage и endermolift.

Endermolift е единствената техника, която уплътнява кожата чрез естествено стимулиране на производството на колаген и еластин.

Lipomassage е естествена и неагресивна техника, разработена от LPG , която разгражда бързо и ефективно мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа. Lipomassage радикално усилва възможността на тялото по естествен път да изгаря мазнини.

Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.
Апаратът е удобен за употреба, с 56 различни програми, собствено меню и работни протоколи.

Приложение на LPG Cellu M6 endermolab
Успешно се прилага при:

✅ целулит

✅ оформяне на силуета

✅ отпусната кожа

✅ възстановяване след бременност

✅ отточни крака

✅ anti-aging

✅ след липосукция

✅ лимфедем

✅ венозна недостатъчност

✅ лениви черва

✅ венозна недостатъчност

✅локализирани мазнини

✅ белези

✅ изгаряния

✅ в травматологията

Често задавани въпроси

LPG техниките се използват от много години от пластични хирурзи, дерматолози, доктори, физиотерапевти, козметични и спа салони по целия свят. Тяхната ефикасност е доказана от повече от 80 клинични и научни изследвания. Основното изследване, ръководено от Проф. Лафонтен (INSERM, Толуза) демонстрира, че последното поколение LPG с моторизирани ролки активизира липолизата (горенето на мазнините с 50%) като стимулира мастната клетка посредством ß- рецепторите, които са отговорни за премахването на мазнините.

След трета – четвърта процедура ще усетите разликата защото намаляваме дебелината на подкожната мазнина, започва процес на заглаждане на портокаловата кожа.

Въпреки че е доста интензивна, процедурата никога не трябва да е болезнена.Ако ви боли, настройките на машината не са подходящи за вас и трябва веднага да кажете на терапевта.Понякога клиентите искат по-висока степен,с цел по-добра ефективност.Но това не е така. Напротив, може да има обратен ефект.

След трета – четвърта процедура ще усетите разликата защото намаляваме дебелината на подкожната мазнина, започва процес на заглаждане на портокаловата кожа.

Всичко зависи от вашите нужди и цели. Сами по себе си диетите водят до намаляване на теглото, но не въздействат върху локалните мазнини (стеатомери). В повечето случаи не отслабвате там където желаете,а губите повече вода и мускулна маса.Спортът стяга мускулите, но не въздейства върху кожата.LPG се съсредоточава точно на тези проблемни зони като бричове, паласки, корем, ръце… Идеалният вариант е да комбинирате масажите с балансирано хранене и умерен двигателен режим.

Преди всичко трябва да сме наясно, че въглехидратите и мазнините се складират в мастните клетки.LPG ролките стимулират липолизата (разграждането на мазнините) и активират освобождаването на енергия от мастните клетки.

За по-добри резултати е хубаво да спортувате или просто да ходите повече пеша след процедура, за да изгорите освободената мазнина.

След като сте направили серия от процедури се счита, че една процедура на месец е напълно достатъчна, за да си поддържате ефекта.

Като допълнение към хормоналните причини, които могат да благоприятстват появата му, целулитът е резултат от едновременно натрупване на мазнини в хиподермата (подкожни мастни клетки) и задържане на вода около тях. Когато адипоцитите(мастните клетки) станат по-големи, се образуват неравности по кожата, т.нар. „портокалова кожа“.
Този процес сам по себе си се задълбочава, тъй като циркулацията на кръвта се забавя, причинявайки застой и натрупване на метаболитните продукти. Често засегнатите участъци могат да бъдат болезнени, в следствие на повишно налягане мастните депа.

Мастната тъкан на мъжете и жените не реагира еднакво на натрупването на мазнини.
При жените, хиподермата е разделена вертикално от мрежа от прегради (фиброзна съединителна тъкан). Мастните клетки се избутват нагоре, а преградите към подкожието. В резултат на това, адипоцитите са притиснати в малки издутини, които се трансформират в бучки, в резултат на което кожата придобива портокалов вид.

Целулитът остава, дори след загуба на тегло, защото е затворен в хиподермиса.

Това е термин, използван за описание на външните знаци за събития, случващи се под кожата: стените, разделящи мастните клетки се деформират и обтягат своите закрепващи точки. Тази деформация прави кожата да изглежда на вълнички.

Мазнината в целулита е затворена и не може да влезе повторно в циркулация, дори когато тялото се обърне към своите мастни резерви. Тялото се нуждае от помощ, за да премахне пречките и да засили използването на тази мазнина от метаболизма.

Хормоналните промени, наблюдавани през периода на бременността и следващите ги циркулационни проблеми създават почва за поява на целулит.

Кожата губи тонуса си с възрастта. Подкожната мрежа става по-видима, като така придава на кожата вид на „вълнички“, въпреки, че количеството мазнини не се е увеличило и няма задържане на вода.

Най-добре е да се започне,когато жената е спряла да кърми. Смята се,че в кърмата може да се натрупат токсини и това да раздразни коремчето на бебето.Пък и от опит знам,че най-добри резултати се постигат,когато хормоналните нива са се нормализирали(след 6-ти месец от раждането).